Rust, Ruimte en Natuur

Dat zijn de drie sleutelwoorden in onze jachthaven, gelegen aan de noordzijde van het Grevelingenmeer. 

Als centraal punt in de Delta zijn wij over weg en water zeer goed bereikbaar. Er is hier voor ieder wat wils, jong en oud. De opzet van Herkingen Marina is ruim, elke plek heeft een eigen toegang van de steiger. Al het nodige voor een fijn verblijf is binnen handbereik. 

Sinds 1997 hebben wij het recht om de Blauwe Vlag te voeren, een internationale milieu onderscheiding. Dit is het herkennings- en kwaliteitssymbool voor goede jachthavens en stranden. Wij streven altijd naar schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Papier, plastic, glas en chemisch afval zamelen wij apart in. Elke dag wordt hier controle op uitgevoerd. 

Veiligheid en service voor onze gast staat hoog in het vaandel. Havenmeester Wim van Schilfgaarden en assistent-havenmeesters Wouter Eshuis en Arie Overweel zijn het aanspreekpunt hier bij Herkingen Marina. Wij streven naar oplossingsgerichte service. Mocht u een vraag of probleem hebben tijdens het verblijf zullen wij er persoonlijk alles aan doen om het probleem te verhelpen. 

view haven

Openingstijden Havenkantoor

In het hoogseizoen is het havenkantoor de hele week open van 9:00 uur tot 18:00 uur. De openingstijden op zondagen zijn wisselend. In het winterseizoen is het havenkantoor van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur geopend.

ochtendzon winterstalling

Samenwerking met Jachthaven Andijk

Sinds twee jaar werken wij samen met Jachthaven Andijk. Ligplaatshouders van Herkingen Marina kunnen 1 maand gratis in Andijk liggen. Indien u als ligplaatshouder van Herkingen Marina hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen met het havenkantoor.